Home » producten

Resultaat 1–12 van de 151 resultaten wordt getoond

Gedurende het winterseizoen is onze webwinkel gesloten. Zodra het zonnetje zich weer laat zien in het voorjaar gaat onze winkel weer open. Tot dan!

Speelgoed kopen bij toyplaza

Het leukste speelgoed koop je online bij Toyplaza. Je kunt bij een ons een uitgebreid assortiment buitenspeelgoed kopen. Loopauto’s, trampolines, glijbanen, speelhuisjes je vindt het bij Toyplaza.
Wij leveren speelgoed direct uit voorraad. Toyplaza is onderdeel van de grootste speelgoed groothandel van Nederland en levert rechtstreeks aan u als consument.

Welke soorten speelgoed kun je kopen?

Bij Toyplaza leveren we voornamelijk veel buitenspeelgoed. Buitenspeelgoed is er in veel verschillende varianten. Wij hebben bekende merken in ons assortiment zoals Little Tikes, Feber, Falk, Game on Sport en Retro Rollers.
Al deze merken verkopen speelgoed van hoge kwaliteit en leveren standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Bestel je rechtstreeks via Toyplaza dan doen wij daar nog eens 2 jaar fabrieksgarantie bovenop. Uiteraard profiteer je van gratis verzending. En bevalt het product niet, dan kun je het kosteloos weer retourneren binnen 30 dagen na aankoop.

Wij verkopen loopauto’s, traptractoren, glijbanen, speelhuisjes en ook hebben wij ook elektrische stepjes in het assortiment van het merk Street Surfing.

Waar moet je op letten als je speelgoed koopt?

Bij het kopen van speelgoed moet je vooral letten op de leeftijdscategorie. Soms is het lastig om op een plaatje te zien of het speelgoed past bij de leeftijd van het kind. Door de leeftijdscategorie te checken weet je zeker of het speelgoed wat je wilt kopen past bij de leeftijd van het kind. Daarnaast kun je natuurlijk letten op het materiaal gebruik, de speelactiviteiten en of het bijvoorbeeld makkelijk op te bergen is.

Hoe herken je veilig speelgoed?

Goed en veilig speelgoed herken je aan het CE keurmerk. Speelgoed wat verkocht wordt binnen Europe moet voorzien zijn van deze veiligheidskeuring. Is het speelgoed niet CE gecertificeerd, dan kun je te maken krijgen met onveilig speelgoed. Let hier dus goed op bij de aankoop. Meer informatie over CE keuringen. Het speelgoed wat je kunt kopen bij Toyplaza is altijd voorzien van het CE keurmerk.

Waar is speelgoed het goedkoopst?

Goedkoop speelgoed kopen kun je bij retailers zoals bijvoorbeeld een Action. Kwalitatief speelgoed is vaak duurder geprijst, maar gaat ook langer mee. In veel gevallen is het raadzaam om bij goedkoop speelgoed goed te checken of het veilig is voor je kind. Kwalitatief speelgoed vind je bij de betere speciaalzaken zoals Toyplaza.