Home » Intex

Toont alle 8 resultaten

Gedurende het winterseizoen is onze webwinkel gesloten. Zodra het zonnetje zich weer laat zien in het voorjaar gaat onze winkel weer open. Tot dan!

Intex staat bekend om hun opblaasbare artikelen. Bij Intex draait alles wat ze doen om de kwaliteit, waarde en familietijd. Intex produceert betaalbare producten die gebouwd zijn om lang mee te gaan, net als de herinneringen die zijn gemaakt door de mensen die ze gebruiken. Intex distribueert luchtbedden, bovengrondse zwembaden, spa's, speelgoed, meubels, boten en nog veel meer. Intex is opgericht in 1975 onder de naam The Wet Set en Intex is inmiddels onderdeel van een wereldwijde familie van bedrijven met meer dan 40 jaar geschiedenis.

Het doel van Intex is om producten van de hoogste kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs, allemaal ontworpen voor comfort, veiligheid en plezier. De visie van Intex is om het meest herkenbare, vertrouwde en innovatieve bedrijf in de branche te zijn. Leuk om te weten is dat Intex heel veel testen uitvoert op hun producten. Zo test Intex afgewerkte producten routinematig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoge normen voor kwaliteit, veiligheid en waarde.

Daarnaast zet Intex zich ook in om de CO2-voetafdruk te verkleinen. Al meer dan 10 jaar werken ze samen met de fabriek om de hoeveelheid gebruikte fossiele brandstoffen te verminderen.

Intex. Het plezier zit hem in de lucht

Intex-logo