Home » Injusa

Toont alle 2 resultaten

Injusa is opgericht in 1947 als familiebedrijf en tot op de dag vandaag wordt het bedrijf nog steeds bestuurd alsof het een familiebedrijf is. Aan het einde van de jaren zeventig, het begin van de jaren tachtig positioneerde INJUSA zich opnieuw als een baanbrekend Spaans bedrijf door een lijn van grote batterijaangedreven ride-on-voertuigen op de markt te brengen. Het succes van deze productlijn was zodanig dat INJUSA een wereldleider op dit gebied kon worden. Vandaag de dag produceert Injusa ieder jaar meer dan 850.000 speelgoed items en verkoopt deze in meer dan 120 landen.

Injusa is een succesvol speelgoed merk wat veel investeert in de research en development afdeling waardoor innovatieve producten worden ontwikkeld. Uiteraard altijd van hoge kwaliteit met strikte controles op de veiligheid voor kinderen. Injusa producten worden geproduceerd in Spanje.

In 2003 bracht INJUSA 35% van zijn productie over naar China, maar in oktober 2010 werd vanwege de gestegen kosten besloten om terug te keren naar Spanje en nog meer te investeren in R&D. In de vestigingen in Spanje (Alicante) produceert Injusa voornamelijk batterij elektrische voertuigen, driewielers, trapvoertuigen, gangmotoren, bouwmarkten en tuinspeelgoed zoals huizen, schommels en glijbanen. 

Injusa. Innovatie als uitgangspunt

injusa-logo