De producten van Toyplaza kunt u rechtstreeks bij ons bestellen of via een van onze partners. Wij leveren onze producten snel en netjes bij u af.
U kunt onze producten direct bij Toyplaza online bestellen of bij de volgende partners:

Op onze website vermelden wij bij ieder product de verkoopadviesprijs. Deze prijs kan afwijken van de daadwerkelijke verkoopprijs bij onze partners. Ook onderling tussen partners kunnen de prijzen verschillen. Bestel voor 15.00 uur je favoriete speelgoed en wij versturen het dezelfde dag nog.

Bestel je direct bij Toyplaza dan profiteer je van 2 jaar extra fabrieksgarantie en soms kun je profiteren van een extra cashback of korting. Dit staat dan vermeld bij het product zelf.

Voor de levering van onze producten maken wij gebruik van verschillende vervoerders. De meeste producten worden afgeleverd door PostNL. Grote producten zoals speelhuisjes en glijbanen worden geleverd door Portena Transport.

Heeft u een vraag over uw bestelling, neemt u dan contact op met de partner waar u het product besteld heeft. Komt u er niet uit, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Heeft u direct bij ons besteld en heeft u een vraag, neem dan direct contact met ons op.