Speelgoed nieuws

Buitenspeelgoed trends 2022

Het zonnetje is weer gaan schijnen en dat betekent ook dat het buitenspeelgoed weer uit de schuur kan worden gehaald. We praten je graag bij over de buitenspeelgoed trends van 2022. Er is in dit speelgoed seizoen veel ingezet op duurzaam speelgoed. Ook zie je veel buitenspeelgoed wat geproduceerd wordt van gerecycled materiaal. Daarnaast is er ook steeds meer buitenspeelgoed wat geleverd wordt in combinatie met accu’s en apps.

Little-tikes-go-green-picknicktafel-met-kinderen

Gerecycled Go Green speelgoed

Go Green is de term die we veel hebben horen vallen tijdens de Spielwarenmesse in 2022. De speelgoedbeurs toont zoals ieder jaar altijd de nieuwste trends op speelgoed gebied. Zo is het merk Little Tikes uitgekomen met een nieuwe Go Green lijn. Speelgoed geproduceerd van gerecycled materiaal. Zo heb kun je de Go Green Picknicktafel en ook de Go Green Zandbak terugvinden in het assortiment.

Trends buitenspeelgoed 2022

Ongekend populair sinds de eerste lockdown zijn de trampolines. Sinds de eerste lockdown zijn er nog nooit zoveel trampolines verkocht in Nederland. Duizenden trampolines vonden hun weg naar de Nederlandse achtertuinen. Ook in 2022 verwachten wij bij Toy-plaza.nl weer veel kinderen blij te maken met een nieuwe trampoline. Je ziet wel een trendverschuiving plaats vinden. De strakkere lijnen van een rechthoekige trampoline zijn tegenwoordig meer in trek dan de ronde variant. Ook zien we een verschuiving in de kleurstellingen. We zien tegenwoordig bijna alleen nog maar zwarte trampolines waar je enkele jaren geleden trampolines had in fel rood of groen.

Naast de buitenspeelgoed trends bij trampolines zien we ook dat speelhuisjes steeds meer gaan lijken op onze echte huizen. Zo zie je bij de nieuwste speelhuisjes in 2022 zonnepanelen op het dak verschijnen, staat er een windmolen in het tuintje en kun je het afval scheiden. Ook op speelgoed gebied zie je zichtbaar de verduurzaming terugkomen. Daarnaast blijven de reeds bekende buitenspeelgoed items razend populair en zijn die voor 2022 weer voorzien van een nieuw jasje. Hierbij kun je denken aan watertafels met nieuwe activiteiten, glijbanen in jungle kleuren of tractoren met gefacelifte neus. Kortom er is weer genoeg mooi buitenspeelgoed waarmee ook in 2022 ieder kind zich weer kan vermaken.

Andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *