Nieuwe producten

Nieuw in het assortiment: Street Surfing elektrische steps

Nieuw in het assortiment. Street Surfing elektrische steps. Je ziet ze steeds vaker opduiken in het straatbeeld; elektrische stepjes. Ze zijn helaas in Nederland nog niet op alle plekken toegestaan, maar ze zijn al wel te koop. Ook Toyplaza heeft een aantal elektrische steps opgenomen in het assortiment. Street Surfing levert sinds 2004 mooie en duurzame producten en deze nieuwe lijn Voltaik elektrische steps is een vervolg in het succes van Street Surfing.

Street-surfing-elektrische-step-voltaik-mgt-350w

Elektrische Voltaik step

De elektrische Voltaik steps komen in verschillende varianten. Het verschil zit hem voornamelijk in het vermogen van de steps. Er is een 250W, 350W en een 400W versie te koop. De 250W versie is als SRG 250W step te koop in het zwart. De Street Surfing MGT is de 350W versie en verkrijgbaar in het zwart of wit. De topper uit het assortiment van is de ION 400W welke geleverd wordt in het zwart met grijs.

De Street Surfing steps zijn belastbaar tot een gewicht van 120 kg. De steps hebben een aluminium frame en een maximale snelheid van ongeveer 25km per uur. Ze zijn snel op te laden dankzij de dubbele USB laadpoort. Volledig opgeladen kun je met deze Street Surfing steps ongeveer 25 tot 30 kilometer rijden. Je kunt hem eenvoudig opbergen dankzij het 3-staps vouwmechnischme welke snel ontgrendeld. Daarnaast wil je natuurlijk wel veilig op stap en dus is de step voorzien van LED verlichting aan de voorkant, achtervering en hij rijdt op onderhoudsvrije 10 inch anti-lek banden. Wil je meer weten over de status van je batterij of bijvoorbeeld je afgelegte kilometers? Je krijgt er ook een gratis app bij die je voorzien van de meest interessante informatie.

De elektrische stepjes zijn te koop via al onze partners zoals Bol.com, Kleertjes.com en Amazon. Elke step wordt standaard geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. De verkoopadviesprijs van deze nieuwe elektrische stepjes begint vanaf € 399,-

Andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *