Nieuwe producten

Nieuw in het assortiment: Falk Powerbuilder Graafmachine

De opvolger van de alom bekende Falk Powershift Graafmachine is geïntroduceerd. De opvolger van dit geweldige zandbakspeelgoed is de Falk Powerbuilder Graafmachine. Iets andere kleur, verbeterde kwaliteit en opbergruimte onder het zitje. Gegarandeerd weer uren speelplezier in de zandbak.

Falk-power-builder-graafmachine-1

Falk Power builder Graafmachine

De Falk Graafmachine is uitermate geschikt speelgoed voor in de zandbak. Maak kuilen, bergen, zwembaden alles wat je creativiteit je ingeeft is mogelijk met deze Powerbuilder. De graafmachine is geschikt voor kinderen vanaf 2-6 jaar. Hi is 360 graden draaibaar en heeft aan de voorzijde een grijparm die je handmatig kunt bedienen.

De Falk Powerbuilder is belastbaar tot een gewicht van maximaal 30 kilo. Daarnaast is de graafmachine voorzien van 8 stevige wielen en is hierdoor zeer stabiel en zowel op het zand als op de stenen goed te gebruiken.

De Falk Powerbuilder Graafmachine is te koop via al onze partners zoals Bol.com, Kleertjes.com en Amazon. De graafmachine wordt standaard geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. De verkoopadviesprijs van deze nieuwe Falk graafmachine is € 84,95

Andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *